UUSIMMAT

Nvidia esitteli 500 hertsin virkistystaajuuteen kykenevän G-Sync -näytön

24.05.2022 07:48 Muropaketin toimitus

Nvidian keynote-esityksen merkittävin julkistus oli Asuksen ROG Swift -pelinäyttö, joka kykenee 500 hertsin virkistystaajuuteen ja tukee G-Sync -toimintoa.

Tänä vuonna Nvidian keynote-esitys jäi odotettua vaisummaksi. Huhujen perusteella esitykseltä saattoi odottaa ensimmäisiä viittauksia tulevaan näytönohjainsukupolveen, mutta niitä ei nähty. Sen sijaan kaksi kolmasosaa esityksestä pyhitettiin datakeskustuotteille ja muille yritysten teknologioille.

Raudan saralla ainoaksi julkistukseksi jäi Asuksen valmistama 24 tuumainen ROG Swift 500 Hz -pelinäyttö, joka nimensä mukaisesti yltää virkistystaajuudessa 500 hertsiin. Luonnollisesti näyttö on suunnattu e-sports -käyttöön. Siitä löytyy FullHD-resoluutioon kykenevä E-TN (Esports TN) -paneeli. Asus paljastanee näytön tarkemmat yksityiskohdat messujen aikana.

Esityksen tärkeintä antia pelaajille oli DLSS- ja säteenseurantatuen laajeneminen uusiin peleihin. Aiemmin julkaistu Hitman 3 saa tuen säteenseurannalle ja DLSS:lle. Heinäkuussa julkaistava F1 22 saa niin ikään tuen säteenseurannalle ja DLSS:lle. DLSS-tuki on luvassa myös myös Deep Rock Galactic-, LEAP-, Ghost-, Loopmancer-, Hydroneer-, Propnite-, Raji: An Ancient Epic-, Vampire: The Masquerade – Swansong-, Turbo Sloths- ja Warstride Challenges -peleille.