UUSIMMAT

NVIDIA GeForce 397.31 WHQL -näytönohjainajureista ongelmia GeForce GTX 1060 -näytönohjaimille

27.04.2018 09:34 | Muropaketin toimitus

Suuri määrä käyttäjiä on raportoinut ongelmista, jotka ovat ilmenneet uusimpien Geforce 397.31 WHQL -näytönohjainajureiden myötä. Ongelmia on esiintynyt erityisesti GeForce GTX 1060 -näytönohjaimilla.

NVIDIAn tuoreimmat GeForce 397.31 WHQL -ajurit ovat aiheuttaneet huomattavan paljon ongelmia GeForce GTX 1060 -näytönohjaimilla. Osalla käyttäjistä uusimmat ajurit eivät ole suostuneet asentumaan loppuun asti. Joillakin ajurit ovat aiheuttaneet jopa boottauslimbon. Ongelmaa on esiintynyt ainakin PNY:n, Gainwardin, Zotacin ja Palitin näytönohjaimilla. Vastaavia ongelmia on esiintynyt myöskin kannettavien tietokoneiden käyttäjillä, jotka ovat päivittäneet uusimmat ajurit.

Mikäli kokoonpanosta löytyy jonkin yllämainitun valmistajan näytönohjain, tällä hetkellä on suositeltavaa pidättäytyä Geforce 397.31 -näytönohjainajureiden asennuksesta. Mikäli ne on jo ehtinyt asentamaan ja ongelmia on ilmennyt, uusimmat ajurit pitää poistaa ja asentaa tilalle aiempi toimiva versio eli GeForce 391.35 –näytönohjainajurit. Yksi keskusteluun osallistuneista on koostanut ohjeistuksen, kuinka saada nuo aiemmat ajurit käyttöön, mikäli uudet ajurit eivät lähde tavallisella poistolla.