UUSIMMAT

NVIDIA julkaisi GeForce 352.63 –beeta-ajurit Windows 10:lle

29.04.2015 18:43 | Juha Jäntti | 3

NVIDIA julkaisi uudet GeForce 352.63 –beeta-ajurit Windows 10:lle. Ajurit tukevat NVIDIAn Kepler- ja Maxwell-näytönohjaimia ja ovat jatkossa suositellut ajurit Windows 10 Technical Previewin testaamiseen.

Valitettavasti ajureiden mukana ei julkaistu muutoslistaa, joten niiden tuomat mahdolliset parannukset ja muutokset jäävät tällä kertaa arvoitukseksi.

GeForce.com, GeForce Windows 10 Driver

Keskustelu

Pitää varmaan asentaa toiseen lootaan testiksi tuo 10, jos tämän 8.1 pääsee kuitenkin jossain välissä päivittämään ilmaiseksi. Vois Nvidia myös vähän fiksailla noita viimeisimpiä 350.12, jotka ei ihan vakaimmasta päästä ole olleet.

Nämä(kin) ovat tuntuneet pelaavan itsellä täysin ongelmitta.

"ovat jatkossa suositellut ajurit Windows 10 Technical Previewin testaamiseen"

Juu, no en pysty kyllä varauksetta suosittelemaan näitä BETA-ajureita. Korttina GTX 760. Päivitin ajurit Nvidian puhtaana asennuksena. Sen jälkeen Windows (build 10074) toimi hyvin sen aikaa kun sen antoi olla käynnissä. Seuraavan käynnistyksen jälkeen oli sitten Windowsin alku-logon jälkeen vastassa mustaa ruutua, joka liittimestä. Ei se muuttunut siitä miksikään tunnin odottelun jälkeen eikä usean bootin jälkeenkään.

Meni monimutkaiseksi, mutta onneksi oli vanha varakortti hyllyssä (GT 430). Sen avulla koneesta sai hetken päästä kuvaa taas ruudulle (tämän kortin kanssa Windows osasi vaihtaa käynnistyksessä vanhemmat ajurit tilalle).

Kokeilin ajurien päivittämistä vielä toistamiseen, hieman erilaisella variaatiolla. Sama tulos, seuraavassa käynnistyksessä loputonta mustaa ruutua. Taas kortin vaihto ja sitä kautta takaisin ajuriversioon 349.90.

Muropaketin uusimmat