NVIDIA julkaisi GeForce 385.69 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

22.09.2017 10:57 | Muropaketin toimitus

NVIDIAn GeForce 385.69 Game Ready WHQL -näytönohjainajuri on nyt ladattavissa. Uusin versio tarjoaa Game Ready -optimoinnin muun muassa pian avoimeen betaan tulevalle Call of Duty WWII -pelille. Tuen saavat myös Project Cars 2 ja Total War: Warhammer II -pelit.

Lisäksi optimoinnin kohteina ovat olleet FIFA 18, Forza Motorsport 7, From Other Suns’, EVE: Valkyrie – Warzone ja Raiders of the Broken Planet. Betatestivaiheessa olevista peleistä optimointi on suotu Call of Duty: WWII ja Star Wars Battlefront 2 -peleille. Näiden lisäksi SLI-tuki on lisätty tai sitä on paranneltu Dishonored: Death of the Outsider, Fortnite, JX3 Online, Project Cars 2, Raiders of the Broken Planet ja Total War: Warhammer II -peleille.

Ajureissa on lisäksi korjattu iso liuta bugeja. Joitain poimintoja korjatusta bugeista ovat kannettavissa olevien GeForce GTX 1080 -näytönohjaimien aiheuttamat häiriöt ruudunpäivitykseen käytettäessä ulkoista näyttöä, G-Syncin ruudunpäivitysongelmat, valikoiden lataamisen hitaus Windowsin kaupoista ostetuissa peleissä ja FPS-indikaattorin turha näkyminen Discord-viestintäsovelluksessa. Tuttuun tapaan päivityksen saa ladattua GeForce Experience -ohjelman kautta, mutta uudet ajurit voi ladata myös NVIDIAn sivuilta. Koko lista ajureiden uudistuksista löytyy julkaisutiedoista.