UUSIMMAT

NVIDIA julkaisi GeForce 390.65 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

08.01.2018 19:37 Muropaketin toimitus

Uusimmat ajurit tarjoavat tietoturvapäivityksen koskien ”Spectre”-haavoittuvuutta, joka nousi pinnalle menneellä viikolla. Lisäksi ajureiden mukana tulee NVIDIA Freestyle -pelinaikaiset kuvasuodattimet.

NVIDIAn tuoreimmat ajurit paikkaavat CVE-20175753 -haavoittuvuutta, joka tunnetaan myös Spectre-nimellä. Käyttäjille selkeämmin näkyvä päivitys on kuitenkin NVIDIA Freestyle -ominaisuus, joka mahdollistaa pelinaikaisten kuvasuodattimien käytön.

Uutena ominaisuutena käyttäjät saavat pop-up-ilmoituksen, kun kokoonpanoon kytketään ulkoinen näytönohjain (eGPU). Ilmoitus tulee myöskin, kun näytönohjain irroitetaan. Pelien saralla Game Ready -optimoinnin saa Fortnite-peli.

Huomioitavaa ajureissa on se, että ne ovat saatavilla ainoastaan 64-bittisille käyttöjärjestelmille. NVIDIA ilmoitti aiemmin lopettavansa ajurien kehityksen 32-bittisille käyttöjärjestelmille. Nämä ovat ensimmäiset ajurit, jotka ovat suunnattu 64-bittisille käyttöjärjestelmille.

Tuttuun tapaan ajurit saa ladattua ja asennettua GeForce Experience -ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti ajurit saa ladattua täältä. Täydellinen muutosloki löytää tarkasteltavaksi täältä.