UUSIMMAT

NVIDIA julkaisi GeForce 397.64 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

10.05.2018 11:09 | Muropaketin toimitus

NVIDIAn uusin ajuriversio sisältää Game Ready -optimoinnin Conan Exiles- ja Pillars of Eternity II: Deadfire -peleille sekä Destiny 2 -pelin Warmind-laajennukselle. Ajurit korjaavat totuttuun tapaan myös aiemmissa ajureissa ilmenneitä bugeja.

GeForce 397.64 Game Ready WHQL -näytönohjainajureiden keskeisintä sisältöä ovat optimoinnit viikolla julkaistuille peleille. Game Ready -optimoitujen pelien piirissä on nyt muun muassa Conan Exiles, joka lopulta julkaistiin virallisesti. Pillars of Eternity II: Deadfire saa myöskin optimoinnin, kuten myös Destiny 2 -pelin Warmind-laajennus.

Uudet ajurit sisältävät korjaukset edellisten ajureiden bugeihin, jotka aiheuttivat ongelmia varsinkin GeForce GTX 1060 -näytönohjaimilla. NVIDIA julkaisi aiemmin hotfix-ajurit, joilla nuo ongelmat saatiin korjattua. Samat korjaukset ovat sisällytetty nyt näihin uusimpiin ajureihin. Ajureiden kerrotaan myös korjaavan Netflix- toistossa ilmenneet satunnaiset tökkimiset.

Uusimmat GeForce 397.64 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit saa ladattua ja asennettua GeForce Experience -ohjelman kautta tai vaihtoehtoisesti lataamalla ne NVIDIAn sivuilta.

Muropaketin uusimmat