NVIDIA julkaisi GeForce 397.93 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

26.05.2018 14:21 | Muropaketin toimitus

Nvidian uusimmat näytönohjainajurit tarjoavat Game Ready -optimoinnin State of Decay 2 -pelille ja The Crew -pelin suljetulle beta-versiolle. Ajurit sisältävät myös bugikorjauksia.

Toukokuun toisessa Geforce-näytönohjainajuripäivityksessä Game Ready -optimoinnin saa State of Decay 2 -peli. Optimoinnin saa myös The Crew -pelin beta-versio, mutta beta-ohjelma ei ole avoin, joten optimoinnista hyötyvät harvat. Ajurit tuovat mukanaan SLI-profiilit DRG Initiative- ja Star Wars: Battlefront 2 -peleille.

Usean näytönohjaimen kokoonpanoa käyttäville uudet ajurit tuovat helpotuksen. Ajurit korjaavat bugin, jonka vuoksi SLI-tilaa ei pystynyt aktivoimaan tai sammuttamaan Steam-pelialustan ollessa käynnissä. Ajurit myös korjaavat Pascal- ja Kepler-arkkitehtuurin grafiikkapiireillä ilmenneet käynnistymisongelmat, joita ilmeni ajureiden asennuksen jälkeen.

Tuttuun tapaan uusimmat ajurit saa ladattua ja asennettua Geforce Experience -ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti ajurit saa ladattua täältä. Täydellinen muutosloki on julkaistu pdf-tiedostona.