Nvidia julkaisi GeForce 399.24 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

11.09.2018 13:05 Muropaketin toimitus

Nvidian uusimmat näytönohjainajurit tarjoilevat Game Ready -optimoinnin kolmelle pelille.

GeForce 399.24 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit painottuvat vahvasti vahvasti pelioptimointiin. Optimointi on luvassa 14. päivä julkaistavalle Shadow of the Tomb Raider- pelille. Ajureiden kerrotaan tarjoavan optimoinnin myös Call of Duty: Black Ops 4 -pelin Blackout-pelitilan avoimelle betalle. Kolmas pelioptimointi koskee Assetto Corsa Competizione -pelin early access -vaihetta.

Optimointien lisäksi korjataan myös bugeja. Ajurit korjaavat bugin, joka on estänyt ajureiden asentamisen tiettyihin kokoonpanoihin, joissa on ollut Core 2 Duo- tai Quad -prosessori. Ajurit korjaava myös bugin, jossa pelisuorituskyky on jäänyt puoleen odotetusta, kun kokoonpanoon on päivitetty 32-ytiminen prosessori 16-ytimisen tilalle. Jälkimmäinen koskee siis heitä, jotka ovat päivittäneet kokoonpanoonsa uusimman lippulaiva Ryzen Threadripper -prosessorin aiemman lippulaivan tilalle.

Tuttuun tapaan ajurit saa päivitettyä GeForce Experience -ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti ajurit löytyvät Nvidian sivuilta. Täydellinen muutosloki löytyy täältä.