UUSIMMAT

NVIDIA julkaisi GeForce 417.71 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit – G-sync-tuki laajenee osittain myös FreeSync-näyttöihin

15.01.2019 16:08 | Muropaketin toimitus

Uusimpien ajurien tärkein lisäys on tuki uunituoreille GeForce RTX 2060 -näytönohjaimille. Lisäksi ajurit laajentavat G-Sync-tuen kattamaan myös osaa FreeSync-toiminnolla varustetuista näytöistä.

Nvidian uusimmat GeForce 417.71 Game Ready WHQL -näytönohjainajureiden myötä vasta julkaistu GeForce RTX 2060 -näytönohjain saa virallisen tuen.

Toinen merkittävä päivitys on G-Sync-tuen laajentaminen koskemaan muitakin kuin G-Sync-näyttöjä. Käytännössä tuen laajentaminen tarkoittaa, että G-Sync pystyy toimimaan myös FreeSync-näytöissä. G-Syncin luvataan toimivan ongelmitta G-Sync Compatible -näytöissä, mutta näitä näyttöjä on tiettävästi vasta 12 eri mallia. Lista kyseisistä näytöistä löytyy täältä. Jos näyttö ei ole saanut G-Sync Compatible -mainintaa, voi G-Syncin toiminnassa ilmetä ongelmia, kuten esimerkiksi vilkkumista ja artifakteja.

Manuaalista asennusta varten GeForce 417.71 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit pääsee lataamaan täältä. Vaihtoehtoisesti uusimmat ajurit saa päivitettyä GeForce Experience -ohjelman kautta. Täydelliseen muutoslokiin pääsee tutustumaan täällä.