UUSIMMAT

NVIDIA julkaisi GeForce 430.39 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

24.04.2019 12:39 | Muropaketin toimitus

Uudet ajurit lisäävät tuen juuri julkaistulle GeForce GTX 1650 -näytönohjaimelle. Tuki on luvassa myös GeForce GTX 1650- ja 1660 Ti -mobiilinäytönohjaimille. Game Ready -optimointia on luvassa kolmelle pelille.

Nvidia julkaisi luvatusti uudet GeForce 430.39 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit. Ajureiden tärkeintä sisältöä on on tuen lisääminen uusille GeForce GTX 16xx -sarjan näytönohjaimille.

Tuen saavat työpöytäkäyttöön suunnattu GeForce GTX 1650 -näytönohjain sekä GeForce GTX 1650- ja 1660 Ti -mobiilinäytönohjaimet. Ajureiden myötä G-Sync Compatible -näyttöjen lista kasvaa  seitsemällä uudella mallilla. Ajurit lisäävät tuen myös Windows 10 -käyttöjärjestelmän May 2019 -päivitykselle, joka tuo mukanaan Variable Rate Shading -tekniikan.

Game Ready -optimointi on luvassa juuri julkaistulle Mortal Kombat 11 -pelille. Luvassa on myös lisäoptimointia Anthem- ja Strange Brigade -peleille.

Ajureiden luvataan korjaavan myös muutamia käytössä ilmenneitä bugeja. Korjaus on tarjolla bugiin, joka aiheutti näytön satunnaista vilkkumista usean näytön kokoonpanoissa. Korjaus luvataan myös pelien käynnistämisen yhteydessä havaittuihin muistivuotoihin.

Uusimmat ajurit saa päivitettyä GeForce Experience -ohjelman kautta. Manuaalista asentamista varten asennuspaketin pääsee lataamaan täältä. Täydelliseen muutoslokiin pääsee tutustumaan täällä.