UUSIMMAT

NVIDIA julkaisi GeForce 430.64 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

10.05.2019 10:58 | Muropaketin toimitus

Nvidian uusimmat näytönohjainajurit tarjoilevat Game Ready -optimoinnin kolmelle pelille, mutta mukana on myös joukko bugikorjauksia.

Nvidian uusimpien GeForce 430.64 Game Ready WHQL -näytönohjainajureiden keskeistä sisältöä on Game Ready -optimointi useammalle pelille. Optimoinnin saa ensi viikolla julkaistava Rage 2 -peli. Optimoinnin saa myös 23. päivä julkaistava Total War: Three Kingdoms -peli. Aiemmista pelinimikkeistä World War Z -peli saa myöskin Game Ready -optimoinnin.

Tuttuun tyyliin ajurit korjaavat myös ajureissa ilmenneitä bugeja. Tuoreimmat ajurit sisältävät muun muassa 430.53 Hotfix-ajureiden sisältämät korjaukset. Korjaus on luvassa myös Hitman 2 -pelin kaatuilua aiheuttaneeseen bugiin. Ajurit korjaavat samalla BeamNG-pelin kaatuilua aiheuttaneen kaatuilun. Ajureiden sisältöön kuuluu myös korjauksia haavoittuvuuksiin, joita on löydetty aiemmista ajureista.

Tuoreimmat ajurit saa päivitettyä GeForce Experience -ohjelman kautta. Manuaalista asentamista varten asennustiedoston pääsee lataamaan täältä. Täydelliseen muutoslokiin voi tutustua täällä.