Uusimmat

Nvidia julkaisi GeForce 440.97 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

23.10.2019 11:16 Muropaketin toimitus

Uusimmat näytönohjainajurit tarjoavat Game Ready -optimoinnin pian virallisen julkaisunsa saaville Outer Worlds- ja Call of Duty Modern Warfare -peleille. Bugien korjauksia ei ole unohdettu tälläkään kertaa.

Nvidia julkaisi odotetusti GeForce 440.97 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit. Uusien ajureiden myötä Call of Duty Modern Warfare- ja Outer Worlds -pelit saavat Game Ready -optimoinnin. Ajurit mahdollistavat myös G-sync -toiminnon käytön ikkunoidussa tilassa OpenGL- ja Vulkan-rajapintaa hyödyntävissä ohjelmissa ja peleissä.

Ajurit sisältävät samoja korjauksia kuin aiemmin lokakuussa julkaistut GeForce 436.51 hotfix -korjausajurit. Korjauksista löytyy muun muassa Fifa 19-, Fifa 20- ja Star Wars Battlefront 2 -pelien kaatuilua aiheuttanut bugi. Korjauksen saa myös Apex Legendsiä vaivannut bugi, joka aiheutti grafiikkojen vilkkumista. Korjausten piirissä on myös World of Warcraft -pelissä havaittu bugi, joka aiheutti vilkkumista hahmovalinta-ikkunassa.

Tuttuun tapaan uusimmat ajurit saa päivitettyä Geforce Experience -ohjelman kautta. Manuaalista asennusta varten ajurit pääsee lataamaan täältä. Ajureiden täydelliseen muutoslokiin pääsee tutustumaan täällä.

Muropaketin uusimmat