NVIDIA julkaisi GeForce 445.75 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit

24.03.2020 10:10 Muropaketin toimitus

Nvidian uusimmat ajurit lupaavat suorituskykyoptimointia ja bugien korjauksia juuri julkaistulle Half-Life: Alyx -pelille. Lisäksi ajurit lisäävät tuen Resident Evil 3 -pelille ja Ghost Recon Breakpoint -pelin Ghost Experience -laajennukselle. Ajurit esittelevät päivitetyn version DLSS-reunanpehmennyksestä.

Nvidia julkaisi odotetusti GeForce 445.75 Game Ready WHQL -näytönohjainajurit Half-Life: Alyx -pelin julkaisun yhteydessä. Uudet ajurit lupaavat pelille suorituskykyoptimointia, mutta myös bugien korjauksia. Ajurit lupaavat myös Game Ready -optimoinnin Resident Evil 3 -pelille ja Ghost Recon Breakpoint -pelin Ghost Experience -laajennukselle.

Uudet ajurit tuovat mukanaan myös NVIDIA DLSS 2.0 -teknologian. Tekniikan kehitystä on jatkettu ja ja nyt tekniikan luvataan tarjoavan edellistä parempaa kuvanlaatua, mutta säilyttäen yhä paremman suorituskyvyn peleissä. Esimerkiksi Control-peliin päivityksen väitetään tuovan selviä visuaalisia päivityksiä. Tarkemmin pelikohtaisiin suorituskykyparannuksiin pääsee tutustumaan täällä.

DLSS 2.0 on hyödynnettävissä välittömästi Deliver US the Moon-, Wolfenstein: Youngblood- ja MechWarrior 5: Mercenaries -peleissä. Control-peliin DLSS 2.0 lisätään 26. maaliskuuta julkaistavassa päivityksessä.

Ajurit lisäävät myös tuen yhdelle uudelle G-Sync Compatible -näytölle. Kyseinen näyttö on Acerin XB273GX.

Uusimmat näytönohjainajurit saa päivitettyä GeForce Experience -ohjelman kautta. Vaihtoehtoisesti asennuspaketin pääsee lataamaan täältä. Täydelliseen muutoslokiin pääsee tutustumaan täällä.