Uusimmat

Nvidia julkaisi GeForce 452.22 Hotfix -korjausajurit – Apua kolmen pelin ongelmiin

09.09.2020 08:10 Muropaketin toimitus

Korjausajureiden luvataan korjaavaan Call of Duty: Modern Warfare-, Marvel’s Avengers- ja Minecraft Java Edition -peleissä ilmenneitä ongelmia.

Nvidian tuoreimmat GeForce 452.22 Hotfix -korjausajurit lupaavat korjauksia useampaan bugiin. Niiden luvataan korjaavan Call of Duty: Modern Warfare -pelissä ilmenneet ajoittaiset notkahdukset suorituskyvyssä säteenseurantatoimintojen ollessa päällä. Korjaus luvataan myös bugiin, joka aiheutti Marvel’s Avengers -pelin kaatuilua Pascal-sukupolven näytönohjaimilla, kun käyttäjä vaihtoi sovelluksesta tai näkymästä toiseen alt-tab -näppäinyhdistelmällä. Ajurit korjaavat myös Minecraft Java Edition -pelin kaatuilua aiheuttaneen bugin, jossa Xsplit Broadcaster -striimaussovellusta ajettiin taustalla.

Korjaus luvataan myös bugiin, jossa kannettava tietokone ei tunnista näyttöä, kun sen liittää Thunderbolt 3 -liitännän kautta. Ongelma ilmeni tiettävästi HP:n Spectre x360 – 15t-df100 -kannettavalla.

Uudet korjausajurit pääsee lataamaan täältä. Kyseiset korjaukset tullaan todennäköisesti sisällyttämään seuraaviin virallisiin Game Ready -ajureihin, joten päivitys ei ole välttämätön ellei mainittuja ongelmia ilmene omassa kokoonpanossa.

Muropaketin uusimmat