UUSIMMAT

Nvidia julkaisi GeForce MX230- ja MX250 -näytönohjaimet kannettaville

22.02.2019 19:45 | Muropaketin toimitus

Uudet, virransäästöä painottavat GeForce MX230- ja MX250 -näytönohjaimet ilmestyivät Nvidian sivuille kuten aiemmissakin tapauksissa, ilman erityistä melua.

Nvidia jatkaa perinnettään virtapihien GeForce MX -sarjan näytönohjainten julkaisussa. Uudet mallit olivat lisätty sivuille kaikessa hiljaisuudessa ja speksien osalta noudatetaan tuttua linjaa. Yksityiskohtia ei siis heru juuri lainkaan.

Nvidian uusien mobiilimallien nimet ovat GeForce MX250 ja GeForce MX230Anandtech on sentään onnistunut kaivamaan speksejä uusista malleista. GeForce MX250 -näytönohjaimen grafiikkapiirinä toimii Pascal-arkkitehtuuriin perustuva GP108. CUDA-ydinten määrä on 384 ja rasterointikanavien (ROP) 16. GDDR5-muistia on maksimissaan neljä gigatavua ja muistiväylä on 64-bittinen. GeForce MX230 -näytönohjaimen kohdalla CUDA-ydinten ja rasterointikanavien määrästä ei ole täyttä varmuutta. Määrät ovat mahdollisesti yhtenevät sisarmallin kanssa, mutta kellotaajuuksien osalta jäädään alemmas. GDDR5-muistia näytönohjaimesta löytyy korkeimmillaan kaksi gigatavua.

GeForce MX230- ja MX250 -näytönohjaimilla varustettuja kannettavia voi odottaa saapuvaksi markkinoille jo lähiaikoina, sillä ensihavainnot näytönohjaimen olemassaolosta saatiin jo viime vuoden joulukuussa.

Muropaketin uusimmat