UUSIMMAT

Nvidia julkaisi kolme teknologiademoa, joiden pääpaino on säteenseurannassa

15.04.2019 17:31 | Muropaketin toimitus

Nvidia toi viimein ladattavaksi GeForce RTX -sukupolven näytönohjainten promovideoina esiintyneet demot. Reflections RTX -demo on ehkä joukon tunnetuin Star Wars -aiheinen demo. Sen lisäksi demot saatiin myös Atomic Heart -pelin valaistusta ja varjoja esittelevä demo. Kolmas demo esittelee Justice-pelin heijastuksia ja varjoja.

Nvidia julkaisi viime viikolla GeForce 425.31 Game Ready -näytönohjainajurit, jotka lisäsivät tuen DXR-säteenseurannalle valituilla Pascal-sukupolven näytönohjaimilla, sekä tuoreille karsituille Turing-arkkitehtuurin näytönohjaimille. Näytönohjainjätti toi samalla tarjolle myös kolme demoa, joilla pääsee tutustumaan syvemmin säteenseurannan mukanaan tuomiin visuaalisiin parannuksiin. Niiden myötä saa myös käsityksen siitä, kuinka paljon DXR-teknologia kokoonpanolta vaatii.

Kaikki demot, eli Reflections RTX Tech Demo, Atomic Heart RTX Tech Demo ja Justice RTX Tech Demo, ovat tuttuja Nvidian GeForce RTX 2000 -näytönohjainten promovideoista. Latauslinkit ja tarkemmat tiedot demoista löytyvät täältä.

Kyseessä on varsin odotettu ja toivottu siirto Nvidialta. Tähän saakka säteenseurantaan on päässyt tutustumaan kunnolla ainoastaan Battlefield V-, Metro Exodus- ja Shadow of the Tomb Raider -peleissä.