Uusimmat

Nvidia julkaisi useita bugikorjauksia sisältävän GeForce Hotfix 416.64 -näytönohjainajurin

29.10.2018 11:57 Muropaketin toimitus

Tällä kertaa Nvidian julkaisema hotfix-ajuriversio keskittyy korjaamaan useammassa pelissä ilmenneitä ongelmia. Ajurit korjaavat muun muassa kolmessa pelissä ilmenneitä grafiikkabugeja.

Nvidia uusimman hotfix-ajurin versionumero on 416.64, ja sen myötä keskitytään korjaamaan ongelmia, joita on ilmennyt useammassa pelissä. Ajureiden kerrotaan korjaavan Far Cry 5, Monster Hunter World ja Witcher 3 Wild Hunt -peleissä ilmenneet grafiikkahäiriöt. Ajureiden luvataan myös parantavan Shadow of the Tomb Raider -pelin vakautta.

Ajurit tarjoavat pienen korjauksen myös äänentoistoon liittyen. Kun äänentoisto keskeytetään, äänilähde siirtyy monikanavalähdöstä stereoon viiden sekunnin tauon jälkeen. Hotfix-ajuriversio muuttaa kyseisen siirtoviiveen kymmeneen sekuntiin.

GeForce Hotfix Driver Version 416.64 -näytönohjainajurit ovat ladattavissa täältä. Mikäli yllämainittuja ongelmia ei ole ilmennyt, ei ajureita tarvitse välttämättä päivittää. Samat korjaukset tullaan sisällyttämään seuraaviin WHQL-hyväksyttyihin Game Ready -ajureihin.

Muropaketin uusimmat