Uusimmat

NVIDIA julkaisi uudet GeForce Game Ready -ajurit uutuuspeleille, korjaa tuuletinongelman

07.06.2016 22:14 Petrus Laine

GeForce (Edge of Nowhere)

NVIDIA on julkaissut uudet GeForce 368.39 Game Ready -ajurit näytönohjaimilleen. Ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10-käyttöjärjestelmille ja ne tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia näytönohjaimia. NVIDIA ei ole virallisesti ilmoittanut tuen lopettamisesta vanhemmille käyttöjärjestelmille, mutta kyseessä on jo toinen ajurijulkaisu, josta on tiputettu pois tuet Windows XP:lle ja Vistalle.

Uusien GeForce 368.39 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuet GeForce GTX 1070 -näytönohjaimelle, ja Edge of Nowhere- ja Mirror’s Edge Cataylst -peleille. Lisäksi ajureissa on tuki GeForce GTX 1000 -sarjan ominaisuuksille VRWorksissa, sekä uusia niitä varten luotuja OpenGL-laajennoksia.

Ajurit lisäävät tai päivittävät SLI-profiilit Everybody’s Gone to the Rapture-, Homefront: The Revolution-, Mirror’s Edge Catalyst-, The Witcher 3- ja Total War: Warhammer -peleille. 3DVision-profiileja on lisätty tai päivitetty Mirror’s Edge Catalyst-, Total War: Warhammer- ja Virtual Battlespace 3 -peille. NVIDIA ei suosittele 3DVisionin käyttöä edellä mainituissa peleissä.

GeForce 368.39 -ajurit korjaavat käyttäjien huomaamat tuuletinongelmat GeForce GTX 1080 Founders Edition -näytönohjaimilla. Ajureissa on myös joukko muita bugikorjauksia, sekä tuttuun tapaan lista jo tunnetuista, olemassaolevista bugeista. Ajurit ovat ladattavissa NVIDIAn ajurisivuilta ja GeForce Experience -ohjelmalla.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat