Nvidia odottaa näytönohjainten toimitusvaikeuksien hellittävän vuonna 2022

08.12.2021 22:22 | Muropaketin toimitus

Nvidia uskoo näytönohjaimien toimitusvaikeuksien olevan melko lähitulevaisuudessa pitkälti ohi. Tähän tilanteeseen päästäisiin ensi vuonna.

Nvidian Colette Kress sanoi UBS Global MTM -tapahtumassa, että varastot alkavat näyttää paremmalta vuoden 2022 toisella puoliskolla.

– Uskomme, että olemme paremmassa tilanteessa tarjonnan suhteen, kun katsomme ensi vuoden toista puoliskoa, Kress sanoi.

Nvidia antoi niin ikään ymmärtää, että tilanne saattaa olla parempi jo vuoden 2022 puolivälinkin tienoilla. Uusien valmistussopimusten myötä tilanne kuitenkin muuttuu hitaasti, ei yhdessä yössä.

Kressin mukaan Nvidia on käyttänyt miljardeja dollareita varmistaakseen lisää pitkäaikaista ​​tuotantokapasiteettia. Kress ei kertonut, mitä tehtaita Nvidia on saanut valjastettua omaan tuotantoonsa, mutta Tom’s Hardwaren arvion mukaan ainakin Samsungin tarjoama sopimusvalmistus lienee osa Nvidian uutta tuotantokapasiteettia, koska GeForce RTX 3000 -sarjan grafiikkapiiriä Amperea on valmistettu Samsungilla. Toinen potentiaalinen sopimusvalmistaja saattaa olla TSMC.

Lue myös: Qualcommin toimitusjohtaja uskoo sirupulan hellittävän jo ensi vuonna – Muropaketti.com

Muropaketin uusimmat