Uusimmat

Nvidia sanoo jatkavansa ARM-piirien kehittämistä – luvassa koko joukko uusia ARM-pohjaisia suorittimia

18.02.2022 16:17 Muropaketin toimitus

Nvidian joutui luopumaan suunnitelmistaan ​​ostaa Arm, sillä kauppa sai runsaasti vastustusta. Tällä ei näytä olevan vaikutusta Nvidian Arm-teknologioihin liittyviin suunnitelmiin.

Toimitusjohtaja Jensen Huang kertoi, että Nvidialla on edelleen suuria suunnitelmia kehittää Arm-pohjaisia ​​suorittimia monenlaisiin sovellutuksiin. Tietotekniikkajätti vaikuttaa olevan vasta alussa pitkällä Arm-polullaan, sillä Huangin mukaan yrityksellä on 20 vuoden lisenssi Armin arkkitehtuuriin.

– Jättimäisille tekoäly- ja HPC-kuormille suunnatun Arm-pohjaisen Grace-suorittimemme julkaisu on hyvällä tolalla, ja se on tulossa ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla, Huang sanoi rahoitusanalyytikoille ja sijoittajille.

Nvidialla on useita liiketoimintoja, joihin kuuluu pelit ja ammattimainen grafiikka, tekoäly ja HPC-laskenta, datakeskusten tarpeet sekä autoteollisuus. Nvidia sanoo voivansa toimittaa kaikille näille segmenteille sen omia, mukautettuja Arm-suorittimia.

– Tulette näkemään meiltä paljon jännittäviä suorittimia, ja Grace on vain ensimmäinen esimerkki. Näette niitä koko joukon lisää, Huang lupasi.

Luvassa on ratkaisuja ainakin robotiikan, autonomisten ajoneuvojen, pilvilaskennan ja supertietokoneiden tarpeisiin. Nvidia mainitsi myös tekoälyn hyödyntämisen kasvavan eri sovellutuksissa.

Muropaketin uusimmat