UUSIMMAT

NVIDIAlta kaksi uutta kylkiäispakettia: Ubisoftin huippupeli ja pelirahaa

05.11.2014 14:06 Petrus Laine

NVIDIA on päivittänyt näytönohjaintensa mukana tulevia pelipaketteja. Uusi yhtiön huippumallien Pick Your Path -kylkiäispaketti tuo NVIDIAn asiakkaille AMD:n Never Settle -bundlesta tutun mahdollisuuden valita haluamansa pelin tarjotuista vaihtoehdoista. Edullisemman pään näytönohjainten mukana puolestaan tulee ilmaista pelirahaa 2014 Free to Play -bundlen myötä.

NVIDIA tarjoaa uuden GeForce GTX 780-, 780 Ti-, 970- tai 980-näytönohjaimen tai vaihtoehtoisesti GeForce GTX 900M -sarjan näytönohjaimen sisältävän kannettavan ostajalle mahdollisuuden valita yhden pelin kolmesta tarjolla olevasta vaihtoehdosta. Tarjolla olevat pelit ovat Ubisoftin loppuvuoden kovat nimet, eli The Crew, Far Cry 4 ja Assassin’s Creed Unity. Edullisemmassa hintaluokassa GeForce GTX 750-, tai 750 Ti -näytönohjaimen tai GeForce GTX 800M -sarjan näytönohjaimen sisältävän kannettavan ostajat saavat 90 punnan arvosta pelirahaa ilmaiseksi pelattaviin Strife, War Thunder ja Infinite Crisis peleihin.

Pelivalintaan tai pelirahaan oikeuttavan koodin saa, kun kampanjaan kuuluvan tuotteen ostaa kampanjassa mukana olevasta liikkeestä. Pick Your Path -kampanjassa Suomesta ovat mukana Cruz Broker ja Systema Store. 2014 Free To Play -bundlen mukana olevista kaupoista ei ole toistaiseksi tietoa, sillä NVIDIAn bundlea koskevien sivujen ”Where to Buy” -lista ei toimi tällä hetkellä normaalisti.

GeForce, GeForce GTX Pick Your Path Bundle

GeForce, GeForce GTX War Thunder, Infinite Crisis, and Strife Bundle