Uusimmat

Nyt ei taida riittää edes GeForce RTX 3090 Ti – AUO kehittää väitetysti 540 hertsin pelinäyttöä

20.06.2022 10:53 Muropaketin toimitus

MyDriversin mukaan AUO:n huhutaan kehittävän 540 hertsin virkistystaajuuteen yltävää pelinäyttöä. Se on suunniteltu e-urheiluun.

Edes nykyisen sukupolven GeForce RTX 3090 Ti ei pysty 540 hertsin ruudunpäivitykseen ainakaan kaikissa suosituissa e-urheilijoiden peleissä. AUO:n näyttö olisikin mahdollisesti tulossa markkinoille samaan aikaan Nvidian GeForce RTX 4000 -sarjan näytönohjainten kanssa.

Asus on tähän mennessä ainoa valmistaja, joka on virallisesti ilmoittanut tuovansa markkinoille 500 hertsin pelinäytön osana uutta Rog Swift -tuotemallistoaan, ja näyttö on kehitetty yhteistyössä Nvidian kanssa. Korkean virkistystaajuuden pelinäytöistä on hiljalleen tulossa normi, sillä monet valmistajat tarjoavat jo yleisesti 240 ja 360 hertsin näyttöjä e-urheilu-käyttöön.

500 hertsin ja sitä nopeammat näytöt vaikuttavat olevan suunnattu seuraavan sukupolven näytönohjaimille. Voikin olettaa, että tällaisia tuotteita alkaa saapua markkinoille vuoden viimeisellä neljänneksellä. Hintojen voi odottaa olevan korkeita.

Muropaketin uusimmat