UUSIMMAT

NZXT julkaisi AER-pelikuulokkeet ja niille oman MXER-vahvistimen

08.11.2019 15:55 | Muropaketin toimitus

NZXT:n äänioheislaitteiden kokonaisuuteen kuuluu kahdet versiot AER-kuulokkeista, MXER-kuulokevahvistin ja STND-kuuloketeline.

AER-kuulokkeiden versioiden erona on kuulokkeiden rakenne. Valittavana on umpinainen rakenne tai avoin rakenne, jotka korostavat ääniä hieman eri tavalla. Umpinainen rakenne myös eristää ääntä paremmin.

Molemmissa kuulokkeissa on 40 millimetrin elementit, joiden taajuusvaste on 20 – 50000 hertsiä. Herkkyys on 90 desibeliä ja impedanssi 32 ohmia. Kuulokkeet painavat 290 grammaa. Mikrofoni on yksisuuntainen ja irroitettava, joten sen voi kytkeä kuulokkeiden molemmille puolille.

AER-kuulokkeet ovat johdolliset ja niiden mukana toimitetaan sopivat kaapelit niin yhdistettyyn kuin erilliseen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntään että USB-liitäntään. Tämän myötä ne ovat yhteensopivia myös uusimpien pelikonsoleiden kanssa.

MXER-vahvistin tarjoaa Wolfson DAC -kuulokevahvistimen ja tuen Nahimicin 7.1-kanavaiselle virtuaalitilaäänelle. Vahvistimessa on myös säädin keskusteluäänien ja peliäänien tasapainon muuttamiselle.

STND-kuuloketelineeseen on lisätty toiminnallisuus, jonka avulla äänen ulostulo siirtyy automaattisesti kuulokkeista kaiuttimiin, kun kuulokkeet asetetaan telineeseen. Tämä kokonaisuus vaatii myös MXER-vahvistimen.

Kuulokkeiden suositushinta on erikseen ostettuna 129,99 euroa, vahvistimen 99,99 euroa ja kuuloketelineen 49,99 euroa.

Muropaketin uusimmat