UUSIMMAT

NZXT julkisti H510i Mass Effect -miditornikotelon

11.11.2020 20:25 | Muropaketin toimitus

H510i -kotelon uudessa erikoisversiossa koristelun teemana on Mass Effect. Kotelon etupaneelia koristaa ikoninen N7-logo. Kotelon mukana tulee koteloon kiinnitettävä avaimenperä, josta löytyy kääntöpuolesta riippuen Paragon- tai Renegade-logo.

NZXT:n erikoiskoteloiden voittokulku jatkuu. Tällä kertaa hemmotteluvuorossa ovat Mass Effect -sarjan fanit. Uusi kotelo kulkee nimellä H510i Mass Effect. Ei liene täysin sattumaa, että kotelo julkistettiin pian pelin Legendary Edition -version paljastumisen jälkeen.

Speksien valossa kotelo noudattaa muotoilussaan H510i-koteloa. Erikoisversiossa sen näkyvät metallipaneelit ovat saaneet etupaneelia lukuun ottamatta koristelun. Etupaneelista löytyy ikoninen N7-logo. Lisäksi peliteemaa vaalitaan mukana tulevalla avaimenperällä, jonka toisella on Paragon-logo ja toisella Renegade-logo.

Uuden erikoiskotelon toimitukset ovat alkaneet Yhdysvalloissa. Sikäläinen suositushinta kotelolle on 199,99 euroa. Euroopan saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Mikäli kotelot päätyvät Suomeen saakka, hinta noussee aavistuksen yli 200 euron.

Muropaketin uusimmat