Uusimmat

Odotettu Chromecast with Google TV -laite saapuu vihdoin viralliseen myyntiin Suomessa

31.05.2022 08:45 Muropaketin toimitus

Googlen Chromecast with Google TV -toistolaitteen myynti alkaa Suomessa kesäkuussa. Alkuperäisistä  Chromecast-versioista poiketen tässä mallissa on myös oma käyttöliittymä ja kaukosäädin.

Google TV -käyttöjärjestelmällä varustettu Chromecast kokoaa sovelluksista ja suoratoistopalveluista löytyvät ohjelmat aloitusnäyttöön, ja tarjoaa suosituksia sekä kertoo tuoreista sisällöistä. Lisäksi mukana tulee sovellusluettelo. Valmistaja kertookin tarjolla olevan yli 6500 asennettavaa sovellusta.

Google TV:n käyttöliittymää voi hallita Chromecast Voice Remote -kaukosäätimellä, jossa on omat painikkeet YouTubea ja Netflixiä varten. Lisäksi kaukosäätimessä on Google Assistant -painike ääniohjausta varten. Chromecast with Google TV kytketään HDMI-liitäntään, ja se tukee 4K HDR -videokuvaa enintään 60 kuvan sekuntinopeudella.

Chromecast with Google TV:n ennakkotilaus alkaa Suomessa tänään eli 31. toukokuuta. Hintaa laitteella on 69,99 euroa. Tuote saapuu kauppoihin hieman myöhemmin eli 21. päivä kesäkuuta.