UUSIMMAT

Olisiko Bitmainin Antiminer E3:sta rauhoittamaan näytönohjainmarkkinat?

06.04.2018 09:32 | Muropaketin toimitus | 1

Bitmainin Antiminer E3 on louhintakäyttöön tehokkaampi vaihtoehto kuin pelikäyttöön tarkoitetut näytönohjaimet. Kyseessä on siis Ethereumin louhintaan täysin kustomoitu suoritin.

Antiminer E3 kuluttaa loihintakäytössä noin 800 wattia virtaa tarjoten 180 MH/s louhintatahdin. Vertailun vuoksi esimerkiksi Radeon RX 580 tajoaa noin 30MH/s louhintatehon. Ainakin uutta järjestelmää rakentavalle Antiminer olisi edullisempi vaihtoehto. Antiminerin hinta on 800 dollaria (652 euroa).

Antiminer voi kuitenkin kohdata ongelman. Ethereumin yhteisössä on liikkeellä aloite, joka vaatii louhintaprosessin muuttamista niin, etteivät nyt kehitellyt ASIC-piirit toimisi louhintakäytössä. Jos muutokset tulevat voimaan ennen Antiminereiden toimitusta heinäkuussa, muuttuisivat ne hyödyttömiksi.

Keskustelu

Juu paiti että eipä ole. Just katsoin aiheeseen liittyvän videon youtubesta ja toi 800 wattia virtaa tarjoten 180 MH/s ei ole mitenkään kummoinen hyötysuhde. Tuohon ei tarvi ku lisätä kesällä ilmestyvä uus Nvidian tuoteperhe niin tämä kapistus on hyödytön. Nykyiselläkään arvoilla ei päätä huimaa vs bios modaus + undervoltage.

Muropaketin uusimmat