UUSIMMAT

Olisiko tässä sottapytylle sopiva näppäimistö? Logitech Signature K650 -mallissa on ainakin yksi valtti

17.08.2022 16:54 Muropaketin toimitus

Logitechin uusi Signature K650 -näppäimistö on langaton, mutta myös roiskeenkestävä. Jälkimmäinen ominaisuus auttaa tekemään siitä helposti puhdistettavan.

Logitech julkisti tänään uuden, rannetuella varustetun ja helposti puhdistettavan Signature K650 -näppäimistön.  Näppäimistössä on yhdysrakenteinen rannetuki, joka tuo mukanaan kämmeniä ja ranteita rasittamattoman asennon.

Näppäimistö on siis roisketiivis, joten vaikkapa kahvikupin tai vesilasin uskaltaa ottaa huoletta näppäimistön lähettyville vailla pelkoa kosteusvahingoista. Roisketiiviyden ansiosta näppäimistö on myös helposti puhdistettavissa esimerkiksi kostealla liinalla.

Logitech Signature K650 -näppäimistössä on myös pikanäppäimet, joilla esimerkiksi ruudunkaappausten taltiointi, mikrofonin mykistys ja selaimen käyttö onnistuvat yhdellä painalluksella. Logi Options+ -ohjelmistolla niitä voi myös räätälöidä.

Näppäimistö toimii Windows-, macOS-, Chrome OS-, Linux-, iPadOS-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi näppäimistö on Chromebook-sertifioitu. Tietokoneeseen tai älylaitteeseen Logitech K650 -näppäimistö on liitettävissä joko Bluetooth Low Energy -yhteydellä tai mukana tulevalla Logi Bolt -vastaanottimella. Valmistaja kertoo tiedotteessaan, että kahdesta AA-sormiparistosta riittää virtaa näppäimistölle jopa kolmeksi vuodeksi.

Logitech Signature K650 -näppäimistö tulee myyntiin elokuussa 55 euron kuluttajahintaan.