Uusimmat

Onko tässä näyttävin näppäimistö koskaan? Melkein koko tuote on yhtä näyttöä

23.12.2022 08:45 Muropaketin toimitus

Yritys nimeltään Finalmouse on kehittänyt varsin näyttävän näppäimistön. Centerpiecen ideana on näppäimistö, joka on melkeinpä kokonaan yhtä näyttöä.

Tuotteen sisuskalut ovat CNC-kaiverretussa alumiinirungossa, ja myös näppäimistön reunat ovat visuaalisesti näyttävät. ”Näppäimistönäytön” päällä sijaitsee läpinäkyvä, mekaaninen näppäimistö, joka on ottanut teknisessä toteutuksessaan inspiraatiota Gateronin Black Ink -kytkimistä.

Finalmouse kutsuu Centerpiece -näppäimistönsä tekniikkaa nimellä Laminated DisplayCircuit Glass Stack (LDGS). Keksintö on suojattu monilla eri patenteilla, ja sitä on kehitetty useita vuosia. Finalmouse suunnittelee tuovansa tarjolle myös sekä ilmaisia että ostettavia skinejä, joita näppäimistön visuaalisuudesta innostuneet taiteilijat voivat suunnitella.

Näppäimistössä on oma piirinsä näytönohjaimen kera hoitamassa näytön toimintaa, ja taustalla hyrrää Unreal Engine 5. Tietokoneeseen näyttö kytketään USB-C-kaapelilla.

Näppäimistön voisi ehkä jopa odottaa olevan huomattavasti kalliimpi kuin miten se on hinnoiteltu. Edelleenkin se on silti premium-tasolla 349 dollarin (noin 328 euroa) ohjehinnallaan. Markkinoille Centerpiecen on tarkoitus saapua vuoden 2023 alussa. Alla video näppäimistöstä.

Muropaketin uusimmat