Uusimmat

OnlyFans ei aiokaan luopua aikuisviihdesisällöstä – saa jopa seuraa TikTokista

21.10.2022 21:10 Muropaketin toimitus

Lähinnä aikuisviihdesisällöstään tunnettu OnlyFans ei aio luopua paljastavasta sisällöstä. Tästä oli aiemmin viitteitä, mutta palvelu on luopunut ajatuksesta.

OnlyFans on yrittänyt muuttaa imagoaan monipuolisemman sisällön alustaksi – ei pelkästään aikuisviihteen. Alustan toimitusjohtaja Ami Gan kuitenkin sanoi, että aikuiseen makuun suunnatulla sisällöllä on edelleen paikka sivustolla – vielä ”viidenkin vuoden” kuluttua.

Viime vuonna yritys ilmoitti kieltävänsä aikuisille suunnatun sisällön. Tämä kumpusi korttimaksuyritysten painostuksesta sekä vaikeuksista kerätä ulkopuolista rahoitusta. OnlyFans pyörsi päätöksensä vain alle viikkoa myöhemmin.

Aikuisviihde on alkanut kiinnostaa myös TikTokia. Kiinalainen some-palvelu ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että se ottaa käyttöön vain aikuisille suunnatut suorat lähetykset.

OnlyFans on kotoisin Britanniasta, ja palvelu raportoi alustan käytön lisääntyneen räjähdysmäisesti vuonna 2021. Sisällöntuottajia palvelussa on 2,1 miljoonaa, ja sisällön katselijoita 188 miljoonaa.

Muropaketin uusimmat