UUSIMMAT

Palit julkaisi GeForce GTX 1660 -näytönohjaimensa

16.03.2019 08:55 | Muropaketin toimitus

Palitin mallisto käsittää yhteensä neljä eri mallia. Sekä GeForce GTX 1660 StormX- että Dual -näytönohjainmalleista tulee saataville referenssiä noudattavat versiot sekä tehdasylikellotetut OC-mallit.

Nvidian hovivalmistaja, Palit, tarjoaa alempaan keskiluokkaan yhteensä neljä uutta näytönohjainta. GeForce GTX 1660 StormX on suunnattu pienikokoisiin kokoonpanoihin pienen piirilevyn ja jäähdytysratkaisunsa vuoksi. GeForce GTX 1660 Dual -näytönohjainten koti löytyy suuremmista kokoonpanoista, sillä siitä löytyy kahden tuulettimen jäähdytysratkaisu.

Palitin GeForce GTX 1660 -näytönohjaimien perusversiot noudattavat kellotaajuuksiltaan referenssejä. Kummastakin mallista on saatavilla myös tehdasylikellotetut OC-mallit, joissa grafiikkapiirin boost-kellotaajuus nousee 1830 megahertsiin. Muistien kellotaajuus on kaikissa malleissa 8000 megahertsiä.

GeForce GTX 1660 StormX- ja Dual -näytönohjainten toimitukset ovat jo alkaneet. Kotimaisissa verkkokaupoissa näytönohjaimia ei kirjoitushetkellä ole listattuna, mutta Euroopassa pienikokoisen ylikellottamattoman StormX-mallin hinnat alkavat 225 eurosta.