Uusimmat

PCMark 7 vihdoin ladattavissa

13.05.2011 00:20 Ville Suvanto

Suomalainen ohjelmistotalo Futuremark julkisti PCMark 7 -testiohjelman maaliskuussa ja huhtikuun puolivälissä se ilmoitti julkaisun tapahtuvan 3. toukokuuta, mutta joutui viime metreillä viivyttämään julkaisun kuun 12. päivälle. Testiohjelma on mutkien kautta vihdoin ladattavissa alla olevan linkin kautta.

PCMark-tuoteperheen ohjelmat mittaavat koko tietokoneen suorituskykyä ja 7-version osalta vaatimuksena on Windows 7 -käyttöjärjestelmän ohella DirectX 9 -rajapintaa tukeva näytönohjain, mutta joidenkin ominaisuuksien hyödyntäminen vaatii DirectX 10- tai 11-näytönohjaimen.

Ohjelma saapuu markkinoille kolmena eri versiona. Basic-versio on ilmainen ja sillä käyttäjät voivat ajaa rajattomasti testiohjelman perustestiä. 45,94 euron hintaisella Advanced-versio sisältää kattavamman testiohjelmavalikoiman, tuloksia voi lisätä internettiin rajattoman määrän ja niitä voi tutkia ilman internetyhteyttä. Tuloksia voi myös asettaa pois muiden näkyviltä, eikä ohjelmassa näy mainoksia. 1144,25 euron hintainen Professional-versio on suunnattu ammattikäyttöön ja sisältää mahdollisuuden testien automatisointiin komentoriviltä.

Futuremark, Lehdistötiedote

PCMark, Download PCMark 7

Muropaketin uusimmat