UUSIMMAT

Pelaajien suosima Razer todellakin tuo markkinoille futuristisen näköisen ja valaistun hengityssuojaimen – selkeyttää myös puhetta

04.04.2021 19:45 | Muropaketin toimitus

Markettimaskeihin kyllästyneille on luvassa astetta erikoisempi vaihtoehto. Hätiin rientää pelaajille suunnatuista tuotteista tunnettu Razer.

Kerroimme aiemmin Razerin suunnitelmista tuoda markkinoille kasvomaski, joka näyttää kuin suoraan scifi-pelistä tai -elokuvasta napatulle rekvisiitalle. Nyt tuote on todella tulossa markkinoille.

Razerin Project Hazel -nimellä tällä hetkellä kulkeva kasvosuojain on muovinen, ja sen sisällä loistaa tyylikkäät valot. Lisäksi maski on ainakin jonkin verran läpinäkyvä, joka helpottaa kommunikaation soljuvuutta kanssaihmisten kanssa. Kommunikointia helpottaa lisäksi myös mikrofoneihin ja kaiuttimiin perustuva äänen selkeyttä parantava teknologia, jota Razer kutsuu nimellä ”voiceamp”.

Ilmanvaihto on aktiivinen, se tuo sisään viileää ilmaa ja puhaltaa lämmintä ulos. Razer on aiemmin kuvaillut maskia N95-standardin veroiseksi kirurgiseksi hengityssuojaimeksi, ja sitä onkin kehitetty yhdessä terveysalan ammattilaisten kanssa.

Voit katsoa alta videon Razerin kasvosuojaimesta. Hinta- ja saatavuustietoja ei kuitenkaan vielä ole.

Muropaketin uusimmat