Uusimmat

Pelinkehittäjä pettää aina: Ubisoftin pahimmat huijaukset videolla

06.06.2016 15:20 Petrus Laine

Ubisoft: Expectations vs Reality

Kenellekään ei liene uutinen, että pelinkehittäjien esittämät demot peleistään eivät vastaa aivan sitä todellisuutta, jonka pelaaja saa lopulta eteensä. Yksi yritys on kuitenkin kunnostautunut tekemään tästä kyseenalaisesta toiminnasta liki säännön poikkeuksen sijasta, ja on joutunut siitä useinkin pelaajien hampaisiin.

Kuten moni Muropaketin lukijoista varmasti arvaa, kyse on Ubisoftista. Olemme uutisoineet aiemmin esimerkiksi Watch Dogsin ja Far Cry 3:n tapauksista, joissa grafiikan taso laski merkittävästi messuilla esitettyjen demojen ja lopullisten versioiden välillä. Saman firman edustaja on antanut myös muun muassa lausunnon, jonka mukaan 30 FPS tuntuisi peleissä paremmalta ruudunpäivitysnopeudelta kuin 60 FPS.

Nyt YouTube-käyttäjä CrowbCat on tehnyt miehen työn, ja julkaissut YouTubessa videon Ubisoftin pahimmista huijauksista viime vuosien peleissä. Mukaan videolle pääsivät Watch Dogs, The Division, Rainbow Six: Siege, Far Cry 4 ja Far Cry 3. CrowbCat käytti videossaan materiaalina Ubisoftin messuilla näyttämiä pelivideoita, joiden piti olla suoraan pelistä kaapattuja, ja itse pelaamiaan pätkiä lopullisista peleistä 1080p-resoluutiolla maksimiasetuksin PC:llä.

Kerro kommenteissa omat suurimmat pettymyksesi, kun pelinkehittäjät ovat luvanneet messuilla kuun taivaalta ja kaupasta pelin ostettuasi kädessä onkin vain pala emmental-juustoa.