Phanteks esitteli erittäin kompaktin Evolv Shift XT -kotelon

08.01.2022 14:39 Muropaketin toimitus

Evolv Shift XT -kotelon koko on muokattavissa jäähdytystarpeen mukaan. Koteloon on varattu tilaa myös kookkaalle näytönohjaimelle, pituusrajoituksena on 324 millimetriä.

Phanteks esitteli CES 2022 -messujen yhteydessä uuden Evolv-sarjan kotelon. Kompakti uutuus tunnetaan nimellä Evolv Shift XT. Sen erikoisin piirre on se, että kotelon korkeutta saa kasvatettua jäähdytystarpeen mukaan.

Anodisoitua alumiinia olevien paneelien alle saa mahtumaan suurimmillaan 324 millimetriä pitkän näytönohjaimen. Korkeuden puolesta kortti saa viedä enimmillään kolme lisäkorttipaikkaa. Kotelon mukana tulee vakiona riser-kaapeli (PCIe X16 Gen 4), joten siitä ei tarvitse murehtia.

Joustavan korkeutensa ansiosta koteloon saa mahtumaan myös AIO-vesijäähdytysjärjestelmän. Materiaalien perusteella jäähdyttimen sallittu koko on 240 millimetriä. Tarkat yksityiskohdat rajoitusten ja ulkomittojen suhteen ovat vielä avoinna, sillä Phanteks ei ole avanut vielä uutuudelle omaa tuotesivua.

TechPowerUpin saamien tietojen mukaan Evolv Shift XT -kotelon toimitukset alkavat helmikuussa. Värivaihtoehtoina ovat musta (Satin Black) ja harmaa (Galaxy Silver). Phanteksin suositushinta kotelolle on 169,90 euroa.

Muropaketin uusimmat