Phanteks julkaisi Eclipse P400A -miditornikotelot

07.08.2019 19:46 | Muropaketin toimitus

Eclipse P400A -miditornikotelomallissa on panostettu niin jäähdytykseen kuin ulkonäköönkin. Etupaneelin verkkoritilä sallii ilmankierron, mutta on samalla läpikuultava, jolloin RGB led-valaistus pääsee oikeuksiinsa.

Phanteks esitteli Eclipse P400A -koteloita ensimmäisen kerran Computex-messuilla toukokuussa. Nyt kotelot julkaistiin virallisesti. Kotelon etupaneelin tiheä verkkorakenne hillitsee pölyn kulkeutumista kokoonpanon sisälle sallien kuitenkin ilmankierron.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 210 x 465 x 470 millimetriä. Koteloon on mahdollista asentaa E-ATX-, ATX-, Micro-ATX- tai Mini-ITX -emolevy. Ulkomitat asettavat prosessoricoolerille 160 millimetrin korkeusrajoituksen. Näytönohjaimelle pituusrajoitus on 420 millimetriä. Mikäli koteloon hankkii ylimääräisen kiintolevykehikon, tällöin pituusrajoitus on 280 millimetriä.

Oletuksena 3,5 tuuman kiintolevyjä varten kotelosta löytyy kaksi asennuskehikkoa. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on tarjolla kaksi asennuspaikkaa.

Kotelosta tulee saataville kolme eri versiota. Pelkistetyin on Black-versio ilman RGB-led-valaistusta. Siihen sisältyy kaksi mustaa 120 millimetrin tuuletinta. Mustasta tulee saataville myös digitaalisella RGB-ohjaimella varustettu versio, johon sisältyy kolme 120 millimetrin D-RGB-tuuletinta. Kolmas versio on varustettu niin ikään digitaalisella RGB-ohjaimella ja D-RGB-tuulettimilla, se on väriltään valkoinen.

Eclipse P400A -miditornikoteloiden toimitukset alkavat elokuun puolessa välissä. Pelkistetyn version suositushinta on 70 dollaria ja RGB-herkuilla varustettujen mallien hinta on 90 dollaria. Ensimmäiset eurooppalaiset verkkokaupat ovat ottaneet kotelot jo ennakkomyyntiin. Niiden hinnat ovat 70 ja 90 euroa.