Phanteks julkaisi Eclipse P500A -miditornikotelot

11.07.2020 20:27 | Muropaketin toimitus

Eclipse P500A -kotelon lupaillaan yhdistävän hyvän ilmankierron ja näyttävyyden. Kotelosta tulee saataville kaksi malliversiota, joista toisessa ei ole lainkaan RGB-led-valaistusta ja toisessa sitä riittää tuulettimiin sekä erillisiin led-nauhoihin.

Phanteks Eclipse-sarja täydentyy uudella ilmankiertoon panostavalla P500A-miditornikotelolla. Kotelo on varustettu verkkoetupaneelilla, jonka ansiosta ilmankierto kotelossa toimii paremmin. Siinä on huomioitu myös tarve kookkaille jäähdyttimille.

Kotelon ulkomitoiksi kerrotaan 240 x 510 x 505 millimetriä. Emolevytuki kattaa E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. E-ATX -emolevyjen kohdalla suurin sallittu leveys on 280 millimetriä. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 435 millimetriä ja prosessoricoolerin korkeusrajoitus 190 millimetriä.

Oletuksena kotelossa on kiintolevykelkka, johon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Siihen voi asentaa myös 2,5 tuuman asemat. Pienemmille 2,5 asemille on varattu lisäksi kolme asennuspaikkaa emolevyn takana.

Koteloon on mahdollista hankkia Evolv X -kotelosta tuttu päivityskitti, jonka avulla koteloon voi asentaa pääkokoonpanon rinnalle Mini-ITX -järjestelmä. Päivityskitin lisäksi tarvitaan virtalähde, joka pystyy tarjoamaan virtaa kummallekin järjestelmälle.

Kotelon etupaneelista löytyy parhaiten tilaa jäähdyttimelle. Etupaneeliin pystyy asentamaan suurimmillaan 420 millimetrin jäähdyttimen. Kattopaneelissa tilaa on suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimelle. Kotelon  mukana toimitetaan sovituskappale näytönohjaimen pystyasennusta varten. Riser-kaapelin joutuu hankkimaan erikseen.

Valaisemattoman Eclipse P500A BLACK -kotelon mukana toimitetaan kaksi 140 millimetrin tuuletinta. Eclipse P500A DRGB -version mukana toimitetaan kolme D-RGB -valaistua 140 millimetrin tuuletinta unohtamatta koteloon integroituja led-nauhoja.

Uuden kotelon toimitukset ovat alkaneet. Suomessa valaisemattoman version hinnat alkavat 104,90 eurosta ja DRGB-version 134,90 eurosta.