UUSIMMAT

Phanteks julkaisi Eclipse P600S -miditornikotelon – Hiljaisemmaksi äänenvaimennuspaneeleilla

26.01.2019 09:15 | Muropaketin toimitus

Eclipse P600S -kotelon kerrotaan olevan hybridikotelo, jossa valinnan voi tehdä suorituskyvyn ja hiljaisuuden välillä. Hiljaisuus toteutetaan erillisillä paneeleilla, joihin on sijoitettuna äänenvaimennusmatot.

Phanteks laajentaa Eclipse-sarjaansa uudella P600S-miditornikotelolla. Kotelon erikoisuus ovat äänenvaimennusmatoilla varustetut, irroitettavat lisäpaneelit, jotka on sijoitettu etu- ja kattopaneeliin. Käyttäjä voi siis päättää, haluaako hiljaisuutta vai parhaan mahdollisen ilmankierron.

Kotelon ulkomitat ovat 5120 x 240 x 510 millimetriä. Koteloon mahtuu suurimmillaan E-ATX -emolevy, mutta pienemmät koot ovat tuettuna aina Mini-ITX -kokoon saakka.

Prosessoricoolerille on asetettu 190 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 435 millimetriä, kun kortin tiellä ei ole kiintolevykelkkaa.

Koteloon on mahdollista asentaa enimmillään kolme 2,5 tuuman asemaa. Niiden paikat sijaitsevat emolevyn takana. Suuremmille 3,5-tuumaisille kiintolevyille on varattu neljä asennuskelkkaa. Kiintolevyjen paikat ovat virtalähdesuojan alla.

Etupaneelissa, pienen lipan alla sijaitseva I/O-paneeli tarjoaa kaksi USB 3.0 -liitäntää, yhden USB 3.1 Gen 2 Type-C -liitännän ja kaksi 3,5 millimetrin liitäntää.

Eclipse P600S -miditornikotelo tulee saataville mustana, harmaana ja valkoisena. Mustasta mallista tulee saataville erillinen versio, jossa vasen kylki on suljettu. Muutoin kaikissa malleissa vasen kylki on karkaistua lasia.

Koteloiden toimitukset alkavat helmikuussa. Suositushinta karkaistulla lasilla varustetuille malleille on 150 dollaria. Mustan, suljetun version hinta on 140 dollaria. Euroiksi muutettuna hinnat ovat noin 132 ja 123 euroa.