UUSIMMAT

Phanteks julkaisi Enthoo Evolv Shift Air -SFF-kotelon

15.09.2019 19:49 | Muropaketin toimitus

Evolv Shift Air -SFF-kotelo voi erottaa joukosta poikkeuksellisen muotoilunsa ansiosta. Korkeaan torniin pystyy rakentamaan Mini-ITX -kokoonpanon eikä ilmankierron pitäisi olla haasteena, sillä kotelon molemmat kyljet ovat läpikuultavaa verkkoa.

Phanteksin Enthoo-sarjaan kuuluva Evolv Shift X -kotelo sai uuden sisarmallin. Evolv Shift Air -SFF-kotelo on samaan tapaan korkea torni, mutta siinä rakenne on avoimempi, joka sallii paremmin ilmankierron.

Evolv Shift Air -kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 186 x 470 x 274 millimetriä. Kotelon kokoluokitus on SFF, eli Small Form Factor. Koteloon on mahdollista rakentaa kokoonpano Mini-ITX -emolevyn ympärille. Huomion arvoista on, että koteloon saa asennettua ainoastaan SFX-virtalähteen.

Prosessoricoolerin korkeusrajoitus on 82 millimetriä. Näytönohjaimen pituusrajoitus ihannetilanteessa on 350 millimetriä. Jos kotelon pohjalle asennetaan jäähdytin vesijäähdytysjärjestelmää varten, näytönohjaimelle jää vähemmän tilaa.

Poikkeavan muotoilunsa johdosta kotelossa on rajallisesti tilaa massamuisteille. Suurempia 3,5 tuuman kiintolevyjä koteloon saa mahtumaan yhden. Pienemmille 2,5 tuuman asemille tarjolla on kaksi paikkaa. Kiintolevyn asennuskelkkaan voi asentaa myös 2,5 tuuman aseman.

Evolv Shift Air -SFF-kotelon värivaihtoehdot ovat antrasiitin harmaa ja satiinin musta. Koteloiden toimitukset ovat alkaneet ja Suomessa niiden hinnat alkavat noin 105 eurosta.