Phanteks julkaisi Enthoo Pro 2 -täystornikotelon

24.07.2020 10:03 | Muropaketin toimitus

Kookkaaseen Phanteks Enthoo Pro 2 -koteloon saa kasattua halutessaan kaksi erillistä järjestelmää. Tuulettimillekin on reilusti tilaa, sillä koteloon saa parhaillaan 15 kappaletta 120 millimetrin tuulettimia.

Phanteksin isompien koteloiden luokka laajenee kookkaalla Enthoo Pro 2 –täystornikotelolla. Evolv X -koteloiden tapaan siihen saa mahtumaan kaksi itsenäistä järjestelmää. Ilmankiertoa ei ole unohdettu, sillä etupaneelia peittää pääasiassa nailonkuitua oleva verkkopaneeli.

Kotelon ulkomitat ovat 240 x 580 x 560 millimetriä. Ensisijaisen järjestelmän voi rakentaa E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyjen päälle. Toisessa järjestelmässä emolevytuki käsittää vain Mini-ITX -kokoiset emolevyt. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 195 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimelle 503 millimetrin pituusrajoituksen.

Kotelosta löytyy asennuspaikat tusinalle 3,5-tuuman kiintolevyjä, mutta mukana toimitetaan asennuskehikot vain neljälle kiintolevylle. Pienemmille 2,5-tuuman asemille asennuspaikkoja on yksitoista ja ne ovat käytettävissä oletuksena ilman lisätarvikehankintoja.

Kotelon pohjaan tai kattoon saa asennettua suurimmillaan 360 millimetrin kokoisen jäähdyttimen. Etupaneeliin tai kotelon sisälle oikeaan kylkeen voi asentaa 480 millimetrin jäähdyttimen. Luonnollisesti jäähdyttimien tilalle voi asentaa halutessaan vain tuulettimia.

Kotelosta tulee saataville kaksi versiota. Toisessa vasen kylkipaneeli on karkaistua lasia (Tempered Glass) ja toisessa terästä (Closed panel). Suomessa karkaistulla lasilla varustetun Phanteks Enthoo Pro 2 -kotelon hinnat alkavat 139,90 eurosta.