Phanteks julkaisi Glacier Radeon VII -näytönohjainblokin

14.06.2019 11:33 | Muropaketin toimitus

Glacier Radeon VII on nimensä mukaisesti tarkoitettu Radeon VII -näytönohjaimille. Koko piirilevyn peittävä näytönohjainblokki on yhteensopiva näytönohjaimen alkuperäisen takalevyn kanssa.

Radeon VII -näytönohjain saa jälleen uuden koko piirilevyn peittävän näytönohjainblokin. Valmistajana on tällä kertaa Phanteks, ja uusi malli on Glacier Radeon VII. Näytönohjainblokista tulee saataville kaksi värivaihtoehtoa. Ne ovat Satin Black ja Mirror Chrome.

Blokin materiaalina on nikkelöity kupari ja kansi itsessään on akryyliä. Blokki on yhteensopiva alkuperäisen Radeon VII -näytönohjaimen takalevyn kanssa, joten erillistä takalevyä ei tarvitse hankkia blokin yhteydessä. Odotetusti blokki on myös RGB-led-valaistu. Valaistuksen hallinta onnistuu Asuksen, MSI:n Gigabyten ja Asrockin -ohjelmien avulla. Lisäksi tuettuna on myös Razer Chroma -ohjelma.

Glacier Radeon VII -näytönohjainblokkien toimitukset alkavat vielä kesäkuun aikana. Valmistajan suositushinta on 150 dollaria. Suoraan euroiksi muutettuna hinta olisi noin 133 euroa.