UUSIMMAT

Phanteks julkaisi PH-PWHUB 02 -tuuletinhubin

30.03.2019 17:35 | Muropaketin toimitus

Universaali PH-PWHUB 02 -tuuletinhubi sallii 3-pinnisten(DC) ja 4-pinnisten(PWM) tuulettimien samanaikaisen käytön. Tuulettimien ohjaus tapahtuu joko manuaalisella ohjaimella tai emolevyn kautta.

Phanteks laajentaa tuuletinhubien tarjontaa universaaliin suuntaan. PH-PWHUB 02 -tuuletinhubiin voi kytkeä yhtäaikaisesti niin 3-pinnisiä kuin 4-pinnisiä tuulettimia.

Hubiin voi kytkeä suoraan maksimissaan kahdeksan tuuletinta. Y-kaapeleiden avulla määrä saa kasvatettua entisestään.

Hubista löytyy kolme liitäntää 3-pinnisille tuulettimille ja neljä 4-pinnisille tuulettimille sekä yksi universaali liitäntä, johon saa kumpaa tahansa tyyppiä olevan tuulettimen. Tuulettimien ohjaus onnistuu mukana toimitettavalla ohjaimella tai emolevyn kautta. Ohjainta käyttäessä tuulettimet saa määritettyä pyörimään 40, 70 tai 100 prosentin teholla.

Kooltaan tuuletinhubi on 102 x 38 x 17 millimetriä. Hubin sisälle on sijoitettu magneetit, jotka auttavat kiinnityksessä kokoonpanon sisälle. Ohjaimen kiinnitystä varten mukana toimitetaan pala tarranauhaa.

PH-PWHUB 02 -tuuletinhubin toimitukset alkavat huhtikuussa. Valmistajan suositushinta tuuletinhubille on 19,99 dollaria. Euroiksi muutettuna hinta on noin 18 euroa.