Uusimmat

Phanteksilta lasikyljillä varustettu versio Enthoo Evolv ATX -kotelosta

29.04.2016 12:27 Juha Kokkonen

phanteks-evolv-atx-glass-2-290416

Phanteks on julkaissut tänään uuden Tempered Glass Edition -version Enthoo Evolv ATX -kotelostaan. Nimen mukaisesti kotelon molemmat kylkipaneelit ovat kokonaan neljä millimetriä paksua karkaistua lasia ja ne kiinnittyvät runkoon sormiruuveilla. Perusmallin tavoin etu- ja kattopaneeli ovat kolme millimetriä paksua harjattua alumiinia.

Toinen uusi ominaisuus on RGB LED -ohjaus, joka mahdollistaa kotelon merkkivalojen värin valitsemisen 10 eri vaihtoehdosta. Lisäksi ohjaimeen voi kiinnittää lisävarusteena myytäviä Phanteksin RGB LED -valonauhoja.

phanteks-evolv-atx-glass-1-290416

Enthoo Evolv ATX:n teräsrunko on sama kuin perusmallissa. Se tarjoaa tilat jopa E-ATX-emolevyille, viidelle 3,5 tuuman levylle, kolmelle 2,5 tuuman levylle sekä jopa seitsemälle tuulettimelle. Jäähdytyksestä huolehtii kolme 140 mm SP-F140SP-tuuletinta, joista kaksi sijaitsee etu- ja yksi takapaneelissa.

Enthoo Evolv ATX Tempered Glass Edition tulee saataville välittömästi 189,90 euron verolliseen suositushintaan. Värivaihtoehtoja ovat satiininmusta, antrasiitinharmaa ja hopea. Lisätietoja kotelosta löytyy valmistajan tuotesivulta.