Philips Hue -sovellukseen integraatio Spotifyn kanssa – Vaikka koko kodin valaistus musiikin tahtiin

01.09.2021 20:50 Muropaketin toimitus

Philips Hue -sovelluksen kautta hallittava valaistus saa uusia ulottuvuuksia, kun se saa syväintegraation Spotifyn kanssa. Tämän myötä älyvalaistus on mahdollista saada toimimaan musiikin mukaan.

Käytännössä Philips Hue -sovellus poimii metadataa Spotifyn soittamasta kappaleesta, Kun Philips Hue -tili on yhdistetty Spotify-tiliin. Sovellus luo light script -komentosarjan, jonka ansiosta älyvalot reagoivat kappaleen rytmiin sekä sen genreen ja tunnelmaan. Philips Hue -sovellukseen tulevalla Synkronoi-välilehdellä voi säätää myös älyvalojen kirkkautta, voimakkuutta ja väripalettia. Philips Hue + Spotify -integraatio on tullut ennakkokäyttöön Philips Hue 4 -sovelluksen käyttäjille tänään.

Musiikin tahtiin toimivia älyvaloja on myynnissä jo entuudestaan lukusia. Uusia Philips Hue -älyvalotuotteita ovat esimerkiksi gradient-liukuvärivaloteknologiaa hyödyntävät Philips Hue gradient light tube -valoputki ja uusi Philips Hue ambiance gradient lightstrip -valonauha. Philips Hue ambiance gradient lightstrip -valonauha on saatavilla 14.9. lähtien hintaan 59,95 euroa (1 m) ja 149,95 euroa (2 m). Philips Hue Play gradient light tube -valoputki on saatavilla 26.10. lähtien hintaan 179,95 euroa (compact)  ja 199,95 euroa (large).

”Maailman valaistusalan asiantuntijana tahdomme jatkuvasti kehittää Philips Huen käyttäjille uusia ja jännittäviä tapoja räätälöidä kodin valaistusta. Uusien gradient-tuotteiden ja Spotify-integraation avulla tarjoamme kuluttajille mahdollisuuden sekoittaa värejä, valoja ja musiikkia, minkä ansiosta he pääsevät nauttimaan kaikista edistyneimmästä valaistuselämyksestä tähän mennessä,” sanoo Jasper Vervoort, Signifyn Business Leader Philips Hue.

Lisäksi Philips Hue Play HDMI -synkronointiboksiin on luvassa järjestelmäpäivitys syksyllä 2021. Sen myötä käyttäjät voivat päivittää synkronointiboksinsa yhteensopivaksi uusimpien pelikonsolien kanssa, jotka tukevat 120 hertsin virkistystaajuutta. Synkronointiboksi tukee 120 hertsin virkistystaajuutta 1080- ja 1440-resoluutioissa. Nykyinen synkronointiboksi tukee jatkossakin 4K-resoluutiota 60 hertsin virkistystaajuudella.