Philips julkisti 242B1G -näytön – ominaispiirteenä ekologisuus

19.02.2021 08:45 | Muropaketin toimitus

Philips julkisti 242B1G -näytön, jonka ominaispiirteenä on Philipsin mukaan ekologisuus. Uusi 23,8-tuumainen monitori on tarkoitettu työkäyttöön, ja maltillisen kokonsa ansiosta näyttöjä mahtuukin työpöydälle useampi.

Full HD -tarkkuuden -näytön IPS-paneelin väriavaruus kattaa 102 prosenttia sRGB-standardista. Paneelin päivitysnopeus on 75 hertsiä. Liitäntöinä näytössä on VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 ja HDMI 1.4. Lisäksi tuotteesta löytyy vielä neljä USB 3.2 -liitäntää oheislaitteiden kytkemistä varten. Näistä yksi tukee nopeaa latausta.

Näytön ekologisuus kumpuaa kierrätysmateriaalien käytöstä. 85 prosenttia tuotteesta on kierrätettyä muovia, ja näytön valmistamisessa on vältetty luonnolle haitallisia aineita kuten elohopeaa. Myös tuotepakkaus on kierrätysmateriaalia. Näytössä käytetään myös vähävirtaista LED-taustavalotekniikkaa.

Luonnon lisäksi näyttö on armelias silmille, sillä siinä on sinistä väriä vähentävä LowBlue-tila, vilkkumista vähentävä FlickerFree-tila ja lukemisesta ”paperimaisen” tekevä EasyRead-tila.

Näytön hinta asettuu 209 euroon. Tuote saapuu markkinoille vielä helmikuun aikana.

Muropaketin uusimmat