Uusimmat

Piixl esitteli oman Steam Machine -tietokoneensa

07.12.2013 15:45 Petrus Laine

Brittiläinen tietokonevalmistaja Piixl on toinen Valven ulkopuolinen taho, joka esittelee tulevaa Steam Machine -konseptin tietokonettaan. Uutisoimme aiemmin iBuyPowerin Steam Machine -tietokoneesta.

Piixl:n mukaan ohut Jetpack -nimellä kulkeva Steam Machine -tietokone kykenee oheudestaan huolimatta jäähdyttämään esimerkiksi ylikellotettuja Intelin Core i7 -prosessoreja ja NVIDIAn GeForce GTX Titan -näytönohjaimia. Lisäksi yhtiö kertoo koteloon mahtuvan teratavun edestä SSD-tallennustilaa.

Piixl Jetpack on tarkoitettu asennettavaksi television taakse. Se sopii yhtiön mukaan minkä tahansa television taakse, kunhan televisiolla on kokoa 32:sta 70:een tuumaan ja painoa maksimissaan 100 kiloa. Jetpack voidaan asentaa joko pöydällä seisovan TV:n taakse tai seinälle siten, että se on television ja VESA-standardia noudattavan seinäkiinnityksen välissä.

Piixl Jetpack tulee saataville heti vuoden alussa ja sen hinnat tulevat alkamaan noin tuhannesta dollarista. Yhtiö ei ole vielä julkaissut tietokoneen lopullisia speksejä.

Hexus, Piixl Jetpack ’Steam Machine’ announced

Piixl, Jetpack -kuvagalleria