Uusimmat

PowerColor julkaisee Radeon RX Vega 56 Nano Edition -näytönohjaimen Computex-messuilla

17.05.2018 11:37 Muropaketin toimitus

Powercolor on jo ennakkoon vahvistanut julkaisevansa pienikokoisen Radeon RX Vega 56 Nano Edition -näytönohjaimen Computex-messuilla.

PowerColor esitteli kehittämäänsä prototyyppiä Radeon RX Vega Nano -näytönohjaimesta huhtikuussa. Tuolloin ei ollut mitään varmuutta siitä, että prototyyppi päätyisi massatuotantoon.

Päätös on sittemmin selvästi syntynyt, sillä PowerColor julkaisee Radeon RX Vega 56 Nano Edition -näytönohjaimen tulevilla Computex-messuilla. Vahvistuksen yhteydessä PowerColor soi Hardwareloxx.de -sivustolle yhden promokuvan näytönohjaimesta. Nyt nähty versio ei poikkea käytännössä ollenkaan aiemmin esitellystä prototyypistä. Lisävirtaa toimitetaan näytönohjaimelle kahdeksan- ja kuusipinnisellä lisävirtaliitännällä. Kaksi korttipaikkaa vievän jäähdytysratkaisun jäähdytyksestä vastaa yksi tuuletin.

Computex-messuilla paljastuu, millaisia kompromisseja on jouduttu tekemään lämpötilojen pitämiseksi kurissa. Joka tapauksessa näytönohjain on tervetullut lisä Radeon RX Vega -mallistoon, varsinkin heille, jotka ovat rakentamassa kompaktia kokoonpanoa.

Muropaketin uusimmat