Uusimmat

Powercolor julkaisi odotetusti Radeon RX Vega 56 8GB HBM2 Nano Edition -näytönohjaimen

07.06.2018 08:45 Muropaketin toimitus

Powercolorin kutistettu versio Radeon RX Vega 56 -näytönohjaimesta noudattaa alkuperäisen RX Vega 56 -referenssimallin speksejä. Kellotaajuuksista ei ole tingitty, vaikka jäähdytys on toteutettu yhden tuulettimen voimalla.

Radeon RX Vega -näytönohjainten Nano-mallin markkinoille saapuminen kesti odotettua kauemmin. Nano-mallia väläyteltiin Radeon RX Vega –näytönohjainten julkaisutilaisuudessa, mutta konkretiaa jouduttiin odottamaan tänne saakka. Powercolor paljasti ensimmäisenä pienikokoisen Radeon RX Vega 56 Nano Edition –näytönohjaimen. Näytönohjain noudattaa kellotaajuuksien ja speksien osalta alkuperäisen Radeon RX Vega 56 –näytönohjaimen referenssiarvoja, joten kompromisseja ei ole tehty.

Grafiikkapiirin peruskellotaajuus on 1156 megahertsiä ja boost-kellotaajuus nousee korkeimmillaan 1471 megahertsiin. HBM2-muistien kellotaajuus on 800 megahertsiä. Näytönohjaimen houkuttelevin puoli on sen pienessä koossa. Ulkomitoiksi ilmoitetaan 170 x 95 x 38 millimetriä. Alumiinisiiliä on jäähdyttämässä yksi tuuletin. Näytönohjain on varustettu kolmella DisplayPort-liitännällä ja yhdellä HDMI-liitännällä. Lisävirtaa varten kortista löytyy kaksi 8-pinnistä lisävirtaliitäntää.

Powercolorin mukaan Radeon RX Vega 56 8GB HBM2 Nano Edition -näytönohjainten toimitukset alkavat välittömästi. Hinnoittelu on toistaiseksi vahvistamatta. Hinnan voi olettaa asettuvan samalle tasolle nykyisten Radeon RX Vega 56 -näytönohjainten kanssa.

Muropaketin uusimmat