Be Quiet! tuo kauppoihin Dark Base 700 -kotelon

16.11.2017 10:33 | Muropaketin toimitus

Saksalaisen Be Quiet! -kotelovalmistajan uusin malli on Dark Base 700. Kyseinen miditorni on pikkusisar yhtiön tunnetuille Dark Base 900 ja Dark Base Pro 900 -malleille. Koteloon on asennettavissa E-ATX-, ATX-, M-ATX -ja Mini-ITX-emolevy.

Kotelon suunnittelussa on pyritty modulaarisuuteen. Useita kotelon sisäisiä osioita on mahdollista siirrellä tai poistaa käyttäjän tarpeiden mukaisesti: Kovalevytelakoita on mahdollista siirtää pois kaapeleiden tieltä, ja virtalähteelle varatun osion voi myös halutessaan purkaa avonaiseksi. Kovalevytelakat on myös mahdollista siirtää kotelon alaosaan virtalähteen lähelle.

Siirrettäviä kovalevytelakoita on kotelossa kolme, ja niille on yhteensä seitsemän eri paikkaa. Lisäksi emolevyn takaa löytyy paikat enintään kolmelle SSD-asemalle.

Tuuletinpaikkoja kotelossa on yhdeksän. Kolme edessä, kolme katossa, yksi takaseinällä ja kaksi pohjassa. Kaikkiin paikkoihin mahtuu 120 tai 140 millimetrin tuuletin. Vesijäähdyttimistä mahtuu enintään 360 millimetrin malli. Valmiiksi kotelossa on kaksi 140-millimetristä Be Quiet! Silent Wings 3 -tuuletinta.

I/O-paneelista löytyy neliportainen tuuletinohjain, USB 3.1 type-C -liitäntä, kaksi USB 3.0 -liitäntää ja kuuloke- sekä mikrofoniliitännät. Kotelon mitat ovat 544 x 241 x 519 millimetriä. Euroopassa kotelolle tulee hintaa 189 euroa.