Uusimmat

Raidmax esitteli Attila-miditornikotelon

14.04.2019 10:12 Muropaketin toimitus

Attila-miditornikotelo kulkee näyttävyys edellä. Etupaneelista löytyy RGB-led-nauhat ja vasen kylki on karkaistua lasia. Lisäksi kotelon jalat on muotoiltu niin, että etuosa on koholla.

Raidmaxin kotelokattaus laajenee Attila-miditornikotelolla. Uutuudessa on keskitytty vahvasti ulkonäköön. Laajennettavuudesta on sen sijaan tingitty.

Näyttävässä etupaneelissa on kaksi RGB-led-nauhaa ja paneeli itsessään näyttää harjatulta alumiinilta. Kylkipaneeli on sävytettyä karkaistua lasia. Kotelon erikoisuutena on pohjasta löytyvien jalkojen muotoilu. Korkeammalle nousevat etujalat nostavat kotelon etuosan noin kymmenen asteen kulmaan. Muuilta osin kotelon muotoilu on tavanomainen.

Kotelon ulkomitat ovat 383 x 205 x 464 millimetriä. Kotelo tukee ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevystandardeja. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 170 millimetrin korkeusrajoituksen. Vastaavasti suurin sallittu pituus näytönohjaimelle on 244 millimetriä.

Massamuisteille on varattu tilaa niukalti. Kotelosta löytyy asennuspaikka yhdelle 3,5 tuuman kiintolevylle. Pienemmille 2,5-tuumaisille asemille on tarjolla kaksi asennuspaikkaa.

Kotelon tuuletuksen päärooli on etupaneelilla, joka on varsin suljettua sorttia. Etupaneeliin saa kiinnitettyä parhaillaan kolme 120 millimetrin tuuletinta. Kattopaneeliin saa kiinnitettyä enimmillään kaksi 120 millimetrin tuuletinta.

Attila-miditornikoteloiden saatavuus ja hinnoittelu on toistaiseksi vahvistamatta.

Muropaketin uusimmat