Uusimmat

Raidmax esitteli etupaneelin lumoon luottavan Galaxy-miditornikotelon

08.02.2019 08:25 Muropaketin toimitus

Galaxy-kotelon erikoisuutena on etupaneelin takaa löytyvän led-nauhan muodostama heijastus. Ikävä kyllä ulkonäön hintana on erittäin vaatimaton ilmankierto.

Raidmax jatkaa muilta lainaamisen tiellä. Tuorein muilta mallia ottava versio on Galaxy-miditornikotelo. Huomio kiinnittyy kotelon etupaneeliin, johon on sijoitettuna ARGB-led-nauha, joka muodostaa heijastusten avulla varsin näyttävän valaisuefektin. Inspiraationa on epäilemättä toiminut Inwinin 805 Infinity -kotelo, jossa on vastaavaan valaisuefektiin perustuva etupaneeli.

Raidmax Galaxy -kotelon kohdalla ilmankierto on kuitenkin jätetty melkein huomiotta, sillä kotelosta löytyy ainoastaan yksi paikka 80 millimetrin tuulettimelle. Kustannukset on saatu pidettyä kurissa valitsemalla akryylin vasemman kylkipaneelin materiaaliksi.

Kotelon ulkomitat ovat 423,6 x 191 x 408 millimetriä. Kotelo tukee ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyjä. Prosessoricoolerille on asetettu 145 millimetrin korkeusrajoitus. Näytönohjaimelle vuorostaan on asetettu 355 millimetrin pituusrajoitus.

Kotelosta löytyy paikat kolmelle 2,5 tuuman asemalle. Isompia 3,5 tuuman kiintolevyjä varten kotelosta löytyy kaksi kelkkaa.

Galaxy-miditornikotelon hinnoittelusta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempia tietoja. Techpowerupin tietojen mukaan kotelo asettuisi alle 50 dollarin hintaluokkaan.

Muropaketin uusimmat